2024-es Év Színei a falon

Az összes 2024-es év színe, amelyek remekül mutatnak a falon

Az idei év színei lenyűgöző árnyalatokat kínálnak, amelyek között dominálnak a természet ihlette, földi tónusok. A szakértők szerint a terra-cotta és a mélyzöld lesznek az év nagy slágerei. Emellett a partihlette kék árnyalatok is divatba jönnek, a pasztellektől a merész türkizig.

Peach Fuzz by Pantone

A meleg és üdvözlő árnyalat, tökéletes választás olyan helyiségekhez, ahol a pihenés és a visszavonulás a főszerep. A 2024-es év színe kiemelkedik mind monokróm összeállításban, mind absztrakt vagy virágos minták részeként. Jól harmonizál semleges vagy földszínekkel, ugyanakkor gyönyörű kontrasztot alkot az élénk zöldekkel, kékekkel és rózsaszínnel.

Limitless by PPG

A Primalex és Balakryl festékmárkákat is magában foglaló PPG vállalat a Limitless pasztellszínt határozta meg a 2024-es évre. Ez egy semleges, meleg, mézes bézs árnyalat, amely lágy pasztellszínekkel és merészebb árnyalatokkal is kombinálható. Ez a meleg, majdnem sárga neutrális bármilyen színösszeállítással jól harmonizál. Az otthoni projektjeid számára ideális választás, teret adva a nagyobb, világosabb és barátságosabb atmoszférának.

lbue Nova by Benjamin Moore

A gazdag, földhöz kötött kék modern és hagyományos stílusok elegáns keverékét kínálja, ideális minden térhez.

Thermal by C2

A közepes kék a tiszta őszi égboltot és a hangulatos téli jeleneteket idézi, kiválóan alkalmazkodva bármilyen térhez.

Bluebird by Krylon

Az égkék árnyalat boldogságot és elégedettséget sugároz. Bármelyik otthoni területen használva üdvözöl és harmonizál mind a meleg, mind a hűvös színekkel.

Cracked Pepper by Behr

Az enyhén fekete szén árnyalatú Cracked Pepper egy kifinomult, mégis feltűnő választás. Bárhová is alkalmazod, egyedi és stílusos légkört teremt.

Skipping Stones by Dunn-Edwards

Ez a hűs, fürgék kék árnyalat élénkítő és inspiráló. Remek választás minden olyan helyiséghez, ahol fényt és energiát szeretnél.

Varázsold újjá otthonod 2024-es év színeivel! Akár egy kisebb falfelület átfestésével megváltoztathatod a lakásod hangulatát.  Üzletünkben számítógépes színkeverés több ezer árnyalat közül választhatsz, de ha van egy kedvenc színed, hozd el magaddal a mintát, és pár perc alatt kikeverjük a választott színt. Több ezer szín közül választhatunk, és a színkód feljegyzésével akár hosszú évek múlva is előállítható pontosan ugyanaz a falfesték szín. A gépi színezéssel keverhetőek kültéri és beltéri falfestékek egyaránt.

Keresés a weboldalon