Festőszerszámok és kiegészítők

image
image

Miért fontos?

A kiváló festőszerszámok segítségével garantált a precíz és hibátlan munkavégzés. A minőségi eszközöknek köszönhetően nem csak a szakemberek, hanem a kezdő festők, hobbi barkácsolók is könnyedén kivitelezhetik a festést.

Ha szeretnéd, hogy a végeredmény hibátlan és időtálló legyen, fontos, hogy a legjobb alapanyagokat és a megfelelő kiegészítőket, festőszerszámokat használjuk. A kiváló festőszerszámok segítségével a precíz és hibátlan munkavégzés garantált és a minőségi eszközöknek köszönhetően nem csak a szakemberek, hanem a kezdő festők is könnyedén kivitelezhetik a festést.

Üzletünkben megtalálható a következő festőszerszámok, kiegészítők széles választéka: akrilecsetek, csepegetőrácsok, festőhengerek, festőszalagok, fűtőtest hengerek, gipszkarton spatulyák, glettelők, kesztyűk, hulladékzsákok, kinyomó pisztolyok, ragasztószalagok, csomagolószalagok, laposecsetek, takarófóliák, teleszkópos hosszabbítók, univerzális kések, vágópengék, védőponyvák és még sok egyéb kiegészítő termékek a hibátlan, könnyű munkavégzéshez.

FESTŐHENGER KISOKOS

Kültéri homlokzat festése
Használj hosszabb szőrű, cérna hengert, hogy a nemesvakolatos felületek barázdáiba is bejusson a festék.
Beltéri latex tartalmú falfestékek
Használj mikroszálas, vagy rövidszőrű hengert az egyenletes, sima felületek eléréséhez.
Beltéri diszperziós falfestékek
12-14 mm-es szálhosszúságú teddy ajánlott, igen jó festékfelvevő és -leadó képességgel magas négyzetméter teljesítménnyel.
Lakkozás
A tükörsima lakkozáshoz elengedhetetlen a jó teddy. Oldószeres lakkokhoz aprószőrű, poliészteres, vizes bázisúhoz akár szivacs henger is használható.

Gyakori kérdések

Keresés a weboldalon