Újabb foltkatasztrófa a frissen festett falakon? Mutatjuk, hogyan kerüld el!

mosható falfesték kép

A termék speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően extrém ellenálló felületet hoz létre, így anélkül gondoskodhatsz a falak tisztításáról, hogy koptatnád a felvitt festéket.


Nem várt balesetek és az idő vasfoga

Sajnos a falak rendkívül könnyen koszolódnak. Ezért is van szükség rá, hogy néhány évente újra átfessük otthonunk helyiségeit, hiszen ki szeretne elszürkült, piszkosnak ható belső felületeket az otthonába.

A konyhában történő főzés során meglehetősen gyakran történnek kisebb balesetek és mindannyian szembesültünk már egy-egy hirtelen tett mozdulat bosszantó lenyomatával. Vannak, akiket a villanykapcsolók körül rendre megjelenő ujjlenyomatok zavarnak, míg mások a házi kedvencek által ejtett szennyeződésekkel bajlódnak újra és újra.

Kisgyermekes családoknál a falak még inkább ki vannak téve a különböző foltoknak és felkenődéseknek. Kibillent málnaszörp, elutasított spenót, egyre szaporodó sáros tenyérnyomok, filctollal készült gyermekrajzok. Ismerős?

Ilyenkor kétségbeesetten megpróbáljuk eltüntetni a frissen keletkezett pacát. Vannak, akik házi módszereket vetnek be: kenyérhéj a cipőnyomra, szódabikarbóna a zsírkrétára, és így tovább. Az eredmény persze nem lesz tökéletes, míg végül nem marad más, mint az ismételt festés, ami hatalmas macerát jelent még a kisebb helyiségek esetében is.

A megoldás: mosható festék és mindig makulátlan felületek

Ha egyszerű, praktikus és időtálló megoldást szeretnél a falaid tisztán tartására, akkor a mosható festékekkel nem tévedhetsz.

A Héra Ceramic teljes mértékben vízálló, ennek ellenére a párát átereszti, tehát nem kell tartanod a penészesedéstől. Így olyan helyiségekben is bátran alkalmazhatod a festéket, ahol magasabb páratartalommal kell számolni.

A mosható festék biztosítja, hogy a különböző szennyeződések ne jussanak be az ellenálló filmréteg mögé, hanem egyszerű legyen az eltávolításuk. Méghozzá anélkül, hogy közben tompítanánk a festék színét vagy újabb folt maradna utánunk a tisztítás nyomán.

A termék hipoallergén, így kiváló alternatíva lehet ott, ahol elsődleges szempont az egészség védelme. A Héra Ceramic mosható falfesték igazolt egészségügyi minősítéssel rendelkezik, tehát nem fejt ki irritációt vagy allergén hatást az arra érzékenyeknél.


Gazdagon pigmentált színek hosszú éveken át

A kiemelt kopásállóság a Héra Ceramic mosható falfestékek esetében egyet jelent azzal, hogy meglehetősen hosszú élettartamra számíthatunk, ami a falak ragyogó színét illeti.

Ezért is bizonyul közkedvelt megoldásnak ott, ahol nem csupán a praktikum számít, hanem erős hangsúlyt helyeznek a tartós esztétikai összhatásra. A Héra Ceramic palettáján gyönyörű színek és változatos árnyalatok közül választhatod ki a számodra megfelelőt.

A termék ár-érték arányban is nyerő választás, hiszen az erős fedőképességnek, a strapabíró tulajdonságnak, és az egyenletes terülésnek köszönhetően jóval ritkábban kell tisztasági festést végezned, mint a hagyományos falfestékek, vagy akár a gyengébb minőségű mosható falfestékek használata során.

Keresés a weboldalon